astroe Napisano 15 Grudnia 2015 #366418 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina):Dzisiaj 18.45 Nick admina/gracza, który zawinił: Killer Junior Dowody:http://screenshooter.net/100737006/ecmrmmr Świadkowie:Admini, gracze Uzasadnienie: Admin pisze na Hudzie, pomijam że się przywitał, no okej, ale heheszkowanie w tym miejscu to slaby pomysl. Dodatkowo admin chyba powinien grać na 1 nicku a nie na kilku, chyba ze sie cos zmienilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figoslaw Napisano 15 Grudnia 2015 #366506 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Witajcie. Dziecko dzieckiem, ale dziś już przesadził. Ale jest na to sposób. Całkowity zakaz dotykania komputera. Także z mojej strony taka sytuacja jak i żadna inna się już więcej NIE powtórzy. Edit: Wygląda na to, że wpadnie 3 ostrzeżenie, a co za tym idzie utrata admina. Szkoda zaczynało to mi się podobać, ale cóż zasady są zasadami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 15 Grudnia 2015 Autor #366512 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Myślę że wystarczy upomnienie, jednak miej uwagę kto ma dostęp do Twojego konta steam, mieliśmy już na serwerze Ślonzoka, który grał z bratem i jego brat wariował przez co sam stracił admina. Pamiętaj Admin ma 1 nick. Proszę o zamknięcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 15 Grudnia 2015 #366517 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Admin dostaje upomnienie słowne, wyjaśnione na pw mam nadzieje Adminie @Figoslaw ze to sie juz nie powtórzy jeszcze jedno przewinienie będzie skutkowało utratą rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 15 Grudnia 2015 #366488 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi