Skocz do zawartości

Prośba o admina Alvin

Alvin16

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Alvin

Doświadczenie (w byciu adminem): praktycznie zerowe. Jedynie wiem jak sie zachować w poszczególnych sytuacjach, ponieważ widze jak to inni admini wykonują.

Znajomość SourceMod (W skali 1-10): 4

Staż w CS-sie: 1.6, CS:CZ, i teraz CS:GO ogólnie jakieś 3 lata gram w CS, z przerwami.

Dlaczego Ty: Ponieważ jestem miły, potrafie sie zachować, pomocny, uczynny, przyjacielski, potrafie słuchać, Szybko sie ucze. Podoba mnie się również ten serwer, lecz zdarzają sie momenty, kiedy nie ma na serwerze admina a jest potrzebny bo np. Jakiś kolega przeszkadza w grze, czy puszcza muzyke.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Pare razy w tygodniu po 3-4 godzinny

Kontakt: E-mail [email protected]

Link do GameTracker'a: Miałem dużo nick'ów, ale ten jest aktualny http://www.gametracker.com/player/Alvin/91.185.185.20:28075/a to jest poprzedni nick  jaki miałem też daje link http://www.gametracker.com/player/Alvin%21/91.185.185.20:28075/

Witam. Wczoraj pojawił się pewien problem bowiem coś się zepsuło z kontem z którego pisałem podanie. Chciałem zmienić e-mail i hasło, lecz gdy poprosiłem system o zresetowanie hasłą nie dostałęm odpowiedzi ani informacji jak brzmi moje nowe hasło. Dlatego założyłem nowe konto i bedzie to moje główne (prawdziwe) konto. Przepraszam za utrudnienia i kłopot.

• 2 weeks later...
  • Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...