NoNejm Napisano 4 Lutego 2019 #546169 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 (edytowane) Nick cheat'era: Tosia :3 Godzina, data zdarzenia: 04.02.2019 - 20:13 Mapa: css_cache2x2 Serwer: GO MOD 3 Link do demka: niestetyy jest tylko hltv na którym głosy z mikrofonu nie są poprawnie odtwarzane STEAM_ID/IP: To już sami możecie zbadać Uzasadnienie: No i tutaj się zacznie. Wbiłem na serwer, po czym zdobyłem kilka fragów. Nijaki gość pod nickiem "Pan Zuo" zaczął mnie wyzywać od haxów i najgorszych, no to się wkurzyłem i odpowiedziałem na atak w moją stronę na czacie. Nie mineła nawet minuta a tu ban za obrazę. Gość sam zaczął no ale niestety tylko ja oberwałem banem. @Tosia słyszałaś to napewno. Czemu ja dostałem bana a on nie mimo że to nie ja zaczełem tylko on. Bo co koleżka z serwera??!! EDIT: Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie. Thx i pozdro Edytowane 4 Lutego 2019 przez NoNejm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 4 Lutego 2019 #546174 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=5137 Pan Zuo dostał bana na 2h za obrazy na mikro. Na hltv było słychać mikro, za to chatu nie było widać(dziwne) Admin mógł nie słyszeć czy ktoś wyzywa bo gracz był w enemy team, natomiast na czacie widzi wszystko. Twój ban także był słuszny bo wyzywałeś. @Tosia używaj komendy toggle_adminlisten bo przez to wychodzą takie skargi. Temat zamykam, bo wina admina to nie jest. NoNejm i Tosia dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 4 Lutego 2019 #546175 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl NoNejm dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi