Skocz do zawartości

[Podanie] HoT H3arT x2

HoT H3arT

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: HoT H3arT
Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem byłem wiele razy, na różnych serwerach, wiem na co się piszę, jeśli składam podanie. Znam podstawowe komendy amxx, jeśli amxmodmenu by nie działał. Potrafię rozpoznać osobę, która używa wspomagaczy od osoby, która gra czysto. Miałem styczność z ftp, ponieważ byłem opiekunem na serwerze, więc potrafię wgrywać pluginy, lecz nie potrafię ich konfigurować i tworzyć ręcznie, ale się uczę.
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7
Staż w CS-sie: 5 lat prawie już będzie, oczywiście z przerwami.
Steam / NonSteam: Tutaj jest lekki problem, używałem steam'a lecz mój brat starszy za bawienie się w go dostał vac'a i do tej pory nie używam gdyż dużo osób się czepia, co do tego bana. Jeśli chodzi o grę cs 1.6 na steam oczywiście, że mam.
Dlaczego Ty: Zacznijmy od tego, że jestem moim zdaniem dobrym kandydatem na stanowisko admina. Znam się na rzeczy, potrafię zachować kulturę na serwerze, aby nie było wybuchów kłótni, obraz itd. Od pewnego czasu zauważyłem, że jak gram na serwerze bardziej w godzinach prawie wieczornych dzieci wchodzą na serwer i mimo zakazu wypowiadań przez mikrofon przed ukończeniem 16 roku życia, krzyczą i walą przez ten mikrofon co tylko się da. Również że jest to serwer stały i do tego opłacany, dużo ludzi przychodzi na wspomagaczach i próbują psuć rozgrywkę innym i chciałbym to bardzo zakończyć. Oprócz wymienionych rzeczy na górze też chce karać za łamanie regulaminu. Zauważyłem, że w regulaminie jest zakaz dokupywania HE przez graczy, czyli każdy musi mieć max 1. Właściciel do którego się zgłosiłem powiedział mi, że pomyśli nad usunięciem tego z regulaminu, ale zasady, które panują teraz będą panować do zmiany. Jestem osobą miłą i kulturalną, nie wchodzę w niepotrzebne kłótnie. Jeśli są jakieś problemy na serwerze próbuję zaspokoić je, ale te dzieci w dzisiejszych czasach potrafią pyskować. Chciałbym bardzo zmienić atmosferę na lepszą.
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W dzień wolny nawet do 3 h, lecz teraz muszę zbastować mój komputer jest prawie martwy, ale chodzi. Jako admin będę siedział na serwerze codziennie minimum do 1 godziny, czasami może i więcej. Lecz w czasie szkolnym 1h max.
Kontakt: GG - 57699080, PV na forum i oczywiście FB, który mogę zawsze podać administracji i oczywiście steam.
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/HoT H3arT/91.224.117.52:27140/ ostatnie 2 dni są słabe, ponieważ miałem problem z kompem.

Ostatnie podanie napisałem 7 dni temu, nie zostało ono odrzucone tylko zamknięte. Po upływie 5 dni miałem się zgłosił do właściciela i go poinformować, więc to zrobiłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...