Skocz do zawartości

Mart_Verum nieogar

FILO

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):przed chwila

Nick admina/gracza, który zawinił:Mart_Verum

Dowody:sg bylo w dobrym miejscu bylem w tt i na srodku mapy mozna postawic ... zajrzyj do dzialu adminow bo na tej mapie sam jeszcze przedstawialem gdzie mozna a gdzie nie mozna stawiac

Świadkowie:think

Uzasadnienie:powinno leciec upomnienie w dziale dla adminow bo widac dowiedzialem sie ze to admin kobieta i widac nieogarnieta i jeszcze do ciebie kolezanko przeczytaj moj poradnik w dziale adminow to sie czegos nauczysz

a tu ban MXBans] You are banned from this Server!

[AMXBans] There are 22 minutes and 11 seconds left of your ban.

[AMXBans] Banned Nickname : FILO

[AMXBans] Reason : ' zle sg '

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 21652744 '

[AMXBans] Your IP : ' 89.229.148.149 '

dotego dodam ze kolega Think zglaszal ci ze ktos tam predatora przed 7 s puscil to nawet niezareagowalas jesli nie potrafisz adminowac to nie bierz sie za takie rzeczy

Helou,

Sciagne dzis demko z hltv. Pisze juz teraz, zeby nie pozostawlo to bez reakcji z mojej strony. Bylam przekonana, ze grales w ct stad ten ban.

Ze swojej strony moge tylko dodac, zebys troche uspokoil nerwy, bo wszyscy jestesmy ludzmi i nawet jesli ban nie byl sluszny to nie powod, zeby uskuteczniac takie agresywne odzywki.

Edit: ban niesłuszny. Temat do zamknięcia. Przepraszam za tego bana, to był mój błąd. Faktycznie grałeś w tt. Proponuje następnym razem jedynie zmienić formę i trochę więcej szacunku.

Edit2: pokalam się wyjaśnieniem tego airstrike. Napisałam mu, mój drogi, że nie widziałam tego, więc nie będę banować tylko i wyłącznie na podstawie tego, że jedna osoba coś zgłosiła. Bardzo często jest tak, że zgłaszacie tych otwierających, bo chcecie ich "uwalić", bo gorzej Wam się z nimi gra, dlatego zawsze staram się to weryfikować.

Edit3: pozwol, ze nawet nie bede komentowac tego, co napisales ponizej, bo ewidentnie chyba musisz sie wyszumiec i nie wiem czemu robisz to na forum/w csie a nie na silowni/treningu. Zapraszam do konsultacji z bydlakiem na temat mojego adminowania. I "ogaru" kultury, bo tego tu brakuje ;)

P.S. Oczekujesz, ze przyjade do Plocka i bede blagac o wybaczenie za 30 minutowego bana?:)

Szacunek bede mial do tego co potrafi ogarnac admina ty tego nie potrafisz wiec temat nie jest do zamkniecia tylko nalezy sie jakas kara bo ja tak tego nie zostawie bez konsekwencji ...skoro sie pisalas na bycie adminem to powinnas sie wywiazywac ze swoich obowiazkow jak nalezy a jak kolega think ci pisal ze ktos puscil predatora przed 7s to nic nie zrobilas ... a do ciebie jeszcze jedno bo widac mnie nie znasz .. ja nie musze nikogo uwalac bo to ja otwieram tabelke ;] i za dobrze mi szlo wtedy bo padalas i z tad ten ban ;] tylko sie pomylilas myslac ze nic z tym nie zrobie i ze ujdzie ci to plazem ;] zle trafilas ;] czekam na decyzje co w tej sprawie gdyz widac pani admin banuje tych ktorzy jej przeszkadzaja :)

Jakieś jaja? Skarga skargą ale Filo się uprze i tak ma być? To że ktoś napisze skargę Bydlaku nie znaczy, że ma ona się zakończyć ostrzeżeniem bądź zwolnieniem. Często jest tak, że admin dostanie ostrzeżenie za niesłusznego kicka a często jest tak, że po prostu się pomyli jak było w tym przypadku i powinno się zamknąć temat z przeprosinami. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...