konrad pęciak Napisano 14 Grudnia 2015 #365994 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Witam serdecznie, Ostatnio w niedziele grałem na serwerze 45K i nagle dostałem bana za speedhack'a , a miałem full kondycje w statach. Proszę to już z 3 ban zlitujcie się proszę. Proszę o UB Pozdrawiam, Konrad Twój nick podczas gry:izak Godzina, data zdarzenia:13.12.2015 ok. 14godz. dokładnie nie pamiętam Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:91.208.78.255 Uzasadnienie: Dostałem bana za speedhacka a go nie mam chyba ,że ściągnełem cs'a z speedhack'iem. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad pęciak Napisano 14 Grudnia 2015 Autor #366070 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Proszę błagam lepszego serweru nie ma plis. Nie mam speedhack'a. Dajcie tylko dostęp do tego serwa. Proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę bardzo tak bardzo mam dopiero 9 lat. Proszę proszę proszę proszę plz najlepszy serw na świecie. Nie kłamie. Bo 45K powinno dostać 9999999$$. A dam wam 99,9% a jak dacie UB to będzie 100% #superserw Pozdro Konrad Nick:izak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowshockwave Napisano 14 Grudnia 2015 #366121 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Przepraszam jutro dostarcze dowody sorki niezerknołem na powiadomienie. Poprawka Przepraszam bardzo ale niestety mam dość stary komputer.I jak każdy stary komputer lubi czasami po wyłączeniu żerzreć pare plików.No i teraz gdy zerknołem czy mam demo przedstawiające speedhacka gracza izak okazało się że zjadło demko gracza izak i 5 starych już niepotrzebnych demekdemek. A więc przepraszam gracza izak oraz proszę o ostrzeżenie w odpowiednim dzialedziale. I jeszcze raz przepraszam za to co się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2015 #366140 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Mimo wszystko wyczuwam klamstwo. We wczesniejszym temacie pisales ze nie grales od tygodnia. Teraz jednak grales... Na Twoje szczescie lub nie jest hltv do ktorego dla pewnosci zajrze rano. Poczekaj cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowshockwave Napisano 15 Grudnia 2015 #366217 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Mimo wszystko wyczuwam klamstwo. We wczesniejszym temacie pisales ze nie grales od tygodnia. Teraz jednak grales... Na Twoje szczescie lub nie jest hltv do ktorego dla pewnosci zajrze rano. Poczekaj cierpliwie Przepraszam że pisze pod postem ale że ja kłamie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2015 #366228 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi