elo elo 350 Napisano 22 Lutego 2019 #548500 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 (edytowane) Czołem wczoraj jak grałem zauważyłem jedną rzecz, a mianowicie. VIP nie dawał hp i dodatkowego dmg na rozgrzewce. Tu jest screen pokazujący moje 100 hp, a nie 135 jak było w przypadku VIP'a przed resetem. https://www45.zippyshare.com/v/K6GQopSg/file.html\ korzystając z okazji, to przywróćcie dodatkowy exp pod koniec rundy za 3 pierwsze miejsca @aquax Edytowane 22 Lutego 2019 przez elo elo 350 Squb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Lutego 2019 #548501 Administrator Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 dodatkowego expa nie będę jak narazie dawał. co do vipa sprawdzimy Co do rozgrzewki. Przecież to jest rozgrzewka i akurat tam kazdy powinien miec tyle samo HP więc zostaje wszystko jak jest elo elo 350 i klqs dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Lutego 2019 #548505 Administrator Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi