Skocz do zawartości

skarga na adminów dd2

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):notorycznie

Nick admina/gracza, który zawinił:admini dd2 

Dowody:http://multi-head.pl/index.php?/topic/77714-natsu/

Świadkowie:

Uzasadnienie:natsu grał łacznie na tym serwie 124 h http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=natsużaden admin nie był wstanie przez te 124 godziny go zbanować. Zastanawia mnie dlaczego ja mam poświęcać swój czas na łapanie ns przecież to rola adminów. Ogolnie to nie miałem zamiaru wrzucać  dema natsu bo po 1 polubiłem go 2 szkoda mi było swojego czasu, ogólnie to dalej mógłby grać sobie kolejne 124 godzinny. Wiekszośc adminów nie ogarnia tej gry są cieniasami mam na myśli Kaina mishe czarna osame bin ladena i kilku innych( przydaja sie wtedy gdy biega gosciu na sh).Co do waszego unban teamu zamiast banować  nieuczciwych graczy banujecie czystych mam tu na myśli gracza hs.exe  z którym grywałem tutaj rok temu.Sam jestem dobrym przykładem ponieważ próbowano mi wmówić ,że mam autonamierzanie  Zróbcie porzadek z adminami i unban team bo wiekszość nie nadaje się na to stanowisko  które pełni

Natsu miał demka nagrywane przez nas wielokrotnie. Sama mam koło 15-20. I nagrywałam nie tylko ja. Tylko co nam z tego skoro zna każdego admina z DD2 i kiedy schodziliśmy na spec ewidentnie offał i demka okazywały się czyste. Uwierz, że nie jest tak łatwo kogoś złapać jeśli jakieś 95% graczy dokładnie wie kto jest adminem i się już przy nas kryją jak mogą :)

Cóż niektórzy cziterzy zaliczają się do tych cwańszych i czasami ciężko ich złapać, rzadko się tacy zdarzają, ale jednak. Również ciężko ukarać wszystkich adminów jednego serwera z tego powodu. Dziękujemy za pomoc w złapaniu czitera,  adminów mogę prosić jedynie o większą czujność (chociaż i to czasami nie pomaga).

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...