troooy Napisano 9 Marca 2019 #550295 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Nick: troy.exe / aktualnie gram pod soulles♥ Wiek: Aktualnie mam 16lat Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:184357145 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Od czasu gdy napisałem pierwsze podanie o UBTeam, starałem się spędzać jak najwięcej czasu. Czas spędzony aktualnie nie jest jakiś niesamowity, ale postaram się aby był on jeszcze lepszy. Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Niestety nie. Coś o sobie: - Na imię mam Wiktor - Mieszkam w małej miejscowości " Nowe Gorzycko " - Interesuje się w dużej mierze eSportem oraz piłką nożną - Bardzo często spędzam czas u was grając na arenkach - Srednio u mnie ze skill'em Doświadczenie: Byłem kiedyś UBT na małej sieci w starszej edycji " Counter Strike Source ", aktualnie sieć już nie chodzi, ale forum pozostało. Potrafię wyłapać gracza, który używa wspomagaczy. Dlaczego Ty: Jestem fajnym chłopakiem, który lubi bardzo pomagać. Zawsze dążę do swojego co widać tutaj, nie zrezygnowałem o starania się u was o prawo bycia w grupie UBTeam. Miłego dnia Pozdrawiam Troooy. Podanie pisane za zgodą gracza @Bezzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 9 Marca 2019 #550340 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Zestaw na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 11 Marca 2019 #550611 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi