Napek Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Siemanko! Nick:Napek Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Na jb + CoD 7000 (Inne serwerownie, stare czasy) Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:2 lata Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Jak widzę to na serwerze aktywni są tylko Raptorr oraz Aagarok więc postanowiłem napisać podanie, oni nie grają często, a ja jak widać jestem aktywnym graczem, na GG jestem zawsze jak tylko siedzę na kompie więc można pisać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Dni robocze 3-4h a weekendy to czasem po 6-8h zależy od dnia, obowiązków. Kontakt:56830163 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27034 Linki do zgłoszeń: http://multi-head.pl/index.php/topic/86900-zbyku-aimwh/ Często zgłaszam łamanie regulaminu/hacki na u@ adminowi obecnemu na serwerze lub piszę na shoutboxie na forum ;D. Wymagania: - Wchodzenie raz dziennie na forum;-Jest - Minimum 16 lat;-Jest -Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;-Jest -Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich;-Znam - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;Kluturka jest. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;-Staram się pomagać, jak komuś lvl zminusuje i niewie co ma zrobić, przypominam ,że sg nie można na respie stawiać etc. Czy jestem lubiany? Tego niewiem. - Minimum 30h przegrane na serwerze;-28h - weekend przedemna! - Aktywne konto steam(lub Nosteam);Niestety NonSteam - Posiadanie mikrofonu;Mam, popsuty D: Mam zamiar kupić nowy do 15 kwietnia. Od siebie:Pozostał mi 1 dzień do możliwośći pisania kolejnego podania, Conqe pozwolił, i puścił ten 1 dzień w niepamięć. Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aagarok Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Będę na tak. To Twój GT: http://www.gametracker.com/player/Napek/80.72.40.110:27034/ . + Adminów brakuje, + Doświadczenie, + Znajomość AMXX, (Lepiej sprawdzić) + Często zgłasza, - Godzinki. (Dobij) Powodzenia. Pozdrawiam, . Link to comment Share on other sites More sharing options...
3x NAAJ Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Na TAK +Potrzeba adminów na cod 500K +GT (od 12 dni więc to nie wiele) +Wiek + Pomaga innym graczą -Brak zgłoszeń w dziale zgłoś czitera -Amx do sprawdzenia Niestety chwilowo brak czasu ale po weekendzie mam 1 zmiany wiec popołudniami będę dłużej siedział Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Bambus Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Też jestem na tak + AMX + Potrzeba Admów na 500 - Godzinki ;/ - Brak zgłoszeń w dziale zgłoś czitera ;/ Pozdrawiam DJ Bambus Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...