Stryju Napisano 14 Grudnia 2015 #365720 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Kupiłem wczoraj nową premke i wybrałem hasło na nick i grałem normalnie dzisiaj wchodze chce wejśc na server i pisze coś takiego ( You have been Disconnected from the server Reason : Kicked :" Nieprawidłowe Hasło " jak ja nigdzie nie wpisywałem hasła tylko odrazu to wyskakuje i co mam z tym zrobić ..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Grudnia 2015 #365734 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Zapraszam do mnie na pw. /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Grudnia 2015 #365735 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi