聽Wr3dnyy Napisano 25 Marca 2019 #552243 Udost臋pnij Napisano 25 Marca 2019 Nick: Wr3dnyy Wiek: 18 lat Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:189823740 Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Tak y 3-4 godziny dziennie Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Niestety, ale nie Co艣 o sobie: Mam na imi臋 Pawe艂. Na sieci znalaz艂em si臋 przez serwer cod 800. Moim hobby jest zbieranie znaczk贸w (wiem wiocha, ale mi si臋 to podoba). Lubi臋 gra膰 w siatk贸wk臋. Do艣wiadczenie: Bardzo du偶e poniewa偶 by艂em ju偶 w UBT Dlaczego Ty: Poniewa偶 du偶膮 ilo艣膰 czasu po艣wi臋cam forum/serwerom sieci. Znam si臋 na tym wi臋c dam sobie rad臋. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 25 Marca 2019 #552272 Udost臋pnij Napisano 25 Marca 2019 Zestaw na pw. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 27 Marca 2019 #552420 Udost臋pnij Napisano 27 Marca 2019 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi