THC EryQ Napisano 26 Marca 2019 #552371 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 (edytowane) Data zdarzenia: 2019-03-26 Nick gracza: Elo elo 350 (ULTR4 K1LL) Dowody: Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "AFK"http://d1.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-1903261946-de_inferno.dem.zip Jest to 24:20 od tego momentu mozna zacząć oglądanie Swiadkowie: Myślę że cały serwer Uzasadnienie: Admin nadużywa praw wyrzucając mnie za AFK podczas gdy normalnie grałem , uległ naleganiu innego gracza na u@ co wydaje mi się że można łatwo sprawdzić jednak że mogę się mylić, ponadto gracz cały czas mnie szkaluje na voice gdy tylko wchodzi na serwer rzuca wyzwiska w moją strone czego admin robić nie powinien bo wydaje mi się że admin ma być wzorem dla graczy, nie powiem swoje za uszami też mam lecz gdy ktoś zaczyna rzucać w moją strone jakieś obelgi cicho nie pozostaję i zaczyna się gównoburza. de_inferno0008 (2).bmp de_inferno0009.bmp de_inferno0008.bmp Edytowane 26 Marca 2019 przez THC EryQ elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 26 Marca 2019 #552374 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 (edytowane) Dobre to może czas na wyjaśnienia: Wywaliłem Cię nie chcąco Chciałem wywalić gracza, który siedział na spect od paru minut. Pech sprawił, że jego numer był pod Twoim. Kliknąłem Twój nick, bo zły klawisz wcisnąłem. A co do tego u@ to mnie rozyebałeś w tym momencie XDDD. Co do szkalowania to też się wypowiem. Kto rzuca ku****i w moją stronę? Kto mnie wyzywa? Kto spami na chacie JE? Wiadomo chyba co to znaczy, jebać elo elo to JE to nie pierwszyzna Edytowane 26 Marca 2019 przez ULTR4 K1LL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie!?! Napisano 26 Marca 2019 #552376 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Co do JE to przesadzasz każdy sobie to mówi i nikt sie o to nie spina tylko jest beka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 26 Marca 2019 #552377 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 (edytowane) http://mhpoch.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=3075 http://mhpoch.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=3076 pan Eryq z panem nie dostają 2h za obrazę. Dobrze wiadomo co to znaczy. Takie coś było tępione na innym serwerze, na tym także będzie Z tego co widziałem an demku to kicka dostałeś, no admin twierdzi że przypadek, a nie było żadnych tekstów tuż przed nadaniem kicka. @THC EryQ jeśli uważasz że admin cię "szkaluje" to rób ssy. i wyślij je tutaj. Z nimi będziemy coś dalej wywnioskować. Na twoich ss'ach niezbyt widać by admin kierował prowokacje w twoją stronę, choć za samą prowokację @ULTR4 K1LL upomnienie, następnym razem ostrzeżenie. NIE PROWOKUJEMY GRACZY. Chyba powinieneś o tym wiedzieć, co nie? @Nie!?! Tak takie coś jest zabawne, dla osób które to piszą, dla innych może być to obraźliwe i powoduje złą atmosferę na serwerze. Edytowane 26 Marca 2019 przez Kyou elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 26 Marca 2019 #552378 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi