NeQusiek Napisano 30 Marca 2019 #552676 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Cześć Mam taką propozycje która wydaje mi się że jest fajna i urozmaici rozgrywke. (Myślę że ktoś już poruszył ten temat ale warto spróbować może się uda) Sprawa polega na tym: na serwerze ONLY AWP jest możliwość kupowania i otwierania skrzynek przy pomocy łomów. Gracz zdobywa wtedy skina. Aby urozmaicić rozgrywkę można dodać do gry na serwerze StatTrak który będzie wypadał razem z bronią jak dodatek który zwiększy cenę awp lub kosy. Np. Normalna kosa kosztuje 750 to ze StatTrakiem kosztowała by np 800 lub 820. Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy Z poszanowanieM NeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiasnyWiesiek22 Napisano 6 Kwietnia 2019 #553403 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Dobry Pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 7 Kwietnia 2019 #553524 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) StatTrak dodany, ale jako dostępna opcja dla każdego. A co do planów związanych z wypadaniem skinów stattrack, podeśle taki pomysł właścicielowi modu. Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez Arcanos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi