GramBoLubie Napisano 13 Grudnia 2015 #365556 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 - zakaz raszowania np do czasu 1.55 - ograniczenie czasu na wypuszczanie rakiet i airstrike 1. Dlaczego? : Rakiety powinny być wypuszczane co 10 sek. Bo to wkurza że np. gramy na mapie ,,long'' I pare graczy raszując i rzucając rakietki wkurzają. bo w 2-3 sek potrafią wlecieć z respa na resp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 13 Grudnia 2015 #365567 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Pierwsze na nie,bez sensu.Nie po to są klasy typu czołgista czy assasina żeby był zakaz rashowania Nr.2 też na nie,ruska czy inną klasę/perk byś sprowadził do poziomu gówna :)A co do longa to wystarczy dodać tą mapę do zakazów w regulaminie i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Grudnia 2015 #365569 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Zakaz rashowania na codzie? Dla mnie bez sensu I tak jak Ali napisał wystarczy dodać mapkę do regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 13 Grudnia 2015 Autor #365570 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Pierwsze na nie,bez sensu.Nie po to są klasy typu czołgista czy assasina żeby był zakaz rashowania Nr.2 też na nie,ruska czy inną klasę/perk byś sprowadził do poziomu gówna :)A co do longa to wystarczy dodać tą mapę do zakazów w regulaminie i tyle. Lami :3 co z rakietkami ja bym był za tak :wub: :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 13 Grudnia 2015 Autor #365571 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Zakaz rashowania na codzie? Dla mnie bez sensu I tak jak Ali napisał wystarczy dodać mapkę do regulaminu. Miło by mi było jak byś ją dodała tak jak mówicie :give_rose: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flyleaf Napisano 13 Grudnia 2015 #365593 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Rakiety to nawet po 15 sekundach od rozpoczęcia rundy na każdej mapie. Wchodzi takie rusek na respa po 3-5 sekundach i rakietą kilka osób zabija, trochę to bez sensu jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 14 Grudnia 2015 #365671 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Teraz to już przesadzacie bo was tak zabijają Co do longa to shoterek ma rację ale kabul czy dd2?Jaki problem skampić i poczekać na taką osobę albo zwyczajnie wyjść z respa od razu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolinciu Napisano 14 Grudnia 2015 #365672 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 1.Jestem na nie bo po co są takie klasy OP na których nie można rashahować (np.czołgistą to tylko można rushować) B) 2. Jestem na tak, bo np. początkowy gracz wbije Airstrika i dostanie bana za to, że nie poczekał 7s B) a następnym razem nie wejdzie na serwer, bo powie, że jest dziwny. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Grudnia 2015 #366344 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi