ksiadznaspeedzie Napisano 12 Kwietnia 2019 #554288 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Data zdarzenia:21:14:48 Nick gracza:Idealna Bania Dowody:o ile to może być dowodem to dam ss folderu oczywiście mogłem usuwać ale w sumie to nawet nie wiem o co ten ban o aima czy jaki ch*j Świadkowie:o ile mogą być to moi kumple XDDDDDD Uzasadnienie:dostałem bana bo typ na voice cahcie powiedział żeby mi dał i dostałem bana na ss których mi k***a nie zrobił ale zabiłem go raz 3 lata przerwy a cs 1.6 dalej taki sam XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 12 Kwietnia 2019 Donator Premium #554293 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Dowodów to tutaj żadnych nie ma, pisząc skargę musisz owe dowody przedstawić. Wstawiłeś jedynie SS’a gdzie screeny, które Ci dałem widać. http://prntscr.com/nb7awr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadznaspeedzie Napisano 12 Kwietnia 2019 Autor #554299 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 dobra dobra nie pucuj sie tak normiku już robie 3 lata przerwy i sie ssy zmieniły na jakieg tga tgu czy inne chujstwo którego nawet otworzyć nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 12 Kwietnia 2019 Donator Premium #554303 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Troszkę byś mógł swoje słownictwo ogarnąć, bo na „podwórku” się nie znajdujemy . Skargę zamykam, ponieważ sprawa została wyjaśniona. Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 12 Kwietnia 2019 Donator Premium #554304 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi