ksiadznaspeedzie Napisano 12 Kwietnia 2019 #554288 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Data zdarzenia:21:14:48 Nick gracza:Idealna Bania Dowody:o ile to może być dowodem to dam ss folderu oczywiście mogłem usuwać ale w sumie to nawet nie wiem o co ten ban o aima czy jaki ch*j Świadkowie:o ile mogą być to moi kumple XDDDDDD Uzasadnienie:dostałem bana bo typ na voice cahcie powiedział żeby mi dał i dostałem bana na ss których mi k***a nie zrobił ale zabiłem go raz 3 lata przerwy a cs 1.6 dalej taki sam XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 12 Kwietnia 2019 #554293 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Dowodów to tutaj żadnych nie ma, pisząc skargę musisz owe dowody przedstawić. Wstawiłeś jedynie SS’a gdzie screeny, które Ci dałem widać. http://prntscr.com/nb7awr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadznaspeedzie Napisano 12 Kwietnia 2019 Autor #554299 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 dobra dobra nie pucuj sie tak normiku już robie 3 lata przerwy i sie ssy zmieniły na jakieg tga tgu czy inne chujstwo którego nawet otworzyć nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 12 Kwietnia 2019 #554303 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Troszkę byś mógł swoje słownictwo ogarnąć, bo na „podwórku” się nie znajdujemy . Skargę zamykam, ponieważ sprawa została wyjaśniona. Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 12 Kwietnia 2019 #554304 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi