Dr4GoN Napisano 16 Kwietnia 2019 #554730 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Przepraszam wczoraj zostalem odbanowany poczym dzisiaj rano proboje wejsc na serwer i pisze [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Dr4GoN [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_2 : 1 : 1923866181 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.235.183.127 ' [AMXBans] ======================================= czy ktos mi moze powiedziec dlaczego jestem zbanowany? prosze odezwijcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 16 Kwietnia 2019 #554737 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 @SadoS wypowiedz się. SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 16 Kwietnia 2019 #554742 Weteran MH Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 dr4gon widać jak się celownik trzyma ciała dragon12: 7:36 + 8:0 + 8:14 ++++ dr4gon.dem dragon12.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 16 Kwietnia 2019 #554745 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Porównywałem HLTV z demkami admina. Strzelasz do trzech osób na raz, a celownik trzyma się sztywno wszystkich ciał. Dodatkowo strzelasz do jednej osoby i w jednym momencie celownik przeskakuje vi na osobę za ścianą, której wgl nie miałeś prawa widzieć. To samo z akcją 2v1, gdzie strzelasz do @SadoS i w ułamku sekundy celwnik przeskakuje ci na niewidzialnego przeciwnika, po czym wraca na SadoSa. Bez Ub. SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 16 Kwietnia 2019 #554746 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi