Maksw1 Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Nick: Maksw Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie wiem bo nie miałem admina Znajomość AMXX (W skali 1-10): Staż w CS-sie: polepsza Steam / NonSteam: nie gram pszes steam Dlaczego Ty: bo jestem miły Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 50h Kontakt: skype maks.w6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Zapoznaj się z zasadami tu panującymi. +1 na Twoje konto/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...