JuTu Napisano 23 Kwietnia 2019 #555515 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: JuTu Wiek: 19 maja będzie 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Spore , byłem adminem na kilku serwerowniach w cs go jak i w cs 1.6 (mogę więcej powiedzieć na PW) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Ponad 6 lat ale 2 konta zostały mi skradzione. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Często jak gram na serwerze wbijają ludzie z perfidnym aimem lub innymi cheatami. Ale są też osoby które potrzebują pomocy w różnych sprawach a nie mają do kogo się zwrócić więc mógłbym pomagać jak i zwalczać cheaterów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 6 do 7 godzin. Kontakt: Steam , Teamspeak , Discord. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/JuTu/80.72.40.110:27008/ Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez JuTu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 23 Kwietnia 2019 #555537 Weteran MH Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi