Avix Napisano 5 Maja 2019 #556795 Napisano 5 Maja 2019 Witam jest bardzo duzy problem czesto grają ludzie z chetami i nie da sie grac.... Prosze o szybko odepowiedz co z tym zrobicie bo ludzie przestaja grac... PlayHard, vazeyayi i pemeq dodali reakcje 1 1 1
pemeq Napisano 5 Maja 2019 #556815 Napisano 5 Maja 2019 Avix nie znasz administracji serwera cod 801 więc się nie odzywaj na serwerze jest zazwyczaj ja(pemeq) dawrad bądź Roy/Keane więc nie narzekaj dobrze ze administracja e ogólne gra bo jest taki typ co mimo banów gra dalej więc jak masz takie coś pisać to lepiej pomysl Pozdrawiam pemeq?
Dawrad Napisano 5 Maja 2019 #556818 Napisano 5 Maja 2019 (edytowane) Avix ostatnio było 10 osób na serwie Jeden się zapytał kto jest adminem a ( a byłem na serw) to ty jako jedyny pisałeś na chacie że jestem adm takich rzeczy się nie robi bo goście potem mogą wbijać odpaleni jak mnie nie ma i się dziwisz że graja ludzie z cheatami Edytowane 5 Maja 2019 przez Dawrad
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
5 Maj
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Dawrad 1 post
Avix 1 post
pemeq 1 post
Popularne Dni
5 Maj 2019
3 posts
Popular Posts
Avix
Witam jest bardzo duzy problem czesto grają ludzie z chetami i nie da sie grac.... Prosze o szybko odepowiedz co z tym zrobicie bo ludzie przestaja grac...