Avix Napisano 5 Maja 2019 #556795 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Witam jest bardzo duzy problem czesto grają ludzie z chetami i nie da sie grac.... Prosze o szybko odepowiedz co z tym zrobicie bo ludzie przestaja grac... vazeyayi, pemeq #URLOP i PlayHard dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 5 Maja 2019 #556815 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Avix nie znasz administracji serwera cod 801 więc się nie odzywaj na serwerze jest zazwyczaj ja(pemeq) dawrad bądź Roy/Keane więc nie narzekaj dobrze ze administracja e ogólne gra bo jest taki typ co mimo banów gra dalej więc jak masz takie coś pisać to lepiej pomysl Pozdrawiam pemeq? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawrad Napisano 5 Maja 2019 #556818 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 (edytowane) Avix ostatnio było 10 osób na serwie Jeden się zapytał kto jest adminem a ( a byłem na serw) to ty jako jedyny pisałeś na chacie że jestem adm takich rzeczy się nie robi bo goście potem mogą wbijać odpaleni jak mnie nie ma i się dziwisz że graja ludzie z cheatami Edytowane 5 Maja 2019 przez Dawrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi