Fam Napisano 6 Maja 2019 #556839 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Nick:Fam Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):3 razy byłem adminem w ostatnim roku Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-7 Staż w CS-sie: w cs'a gram już jakieś 4 lata z 1 przerwą Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: Jeśli by się zdarzyło, że jest jakiś cheater a, że gram trochę nocki to fajnie by go zbanowac, no i jeszcze dlatego, że większość graczy na serwerze podejrzewa o cheaty, ale gadam z administracją, dogaduje się z innymi graczami na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w czas wolny spędzam cały dzień na steam jak i Cs, a w czasie szkoły jakieś 3-4 godzin Kontakt:Forum Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=Fam+%3Ax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutki16 Napisano 8 Maja 2019 #557037 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Ja Cie nie kojarze do końca, GT niezbyt dobra, jak dla mnie troche za wcześnie jest to podanie, pograj dłużej i dopiero wtedy złóż podanie. Fam dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 8 Maja 2019 #557039 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 - Minimum 30h przegrane na serwerze; Zapraszam za dwa tygodnie. Fam dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 8 Maja 2019 #557040 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Fam dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi