vw1 Napisano 7 Maja 2019 #556955 Napisano 7 Maja 2019 Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: wielkie h w d administratorowi bionizy napisałem cheaterowi żeby wyłączył wallhacka, nie chciałem go zgłaszać potem ten adm mówi do mnie "morda tam debilu zgłaszaj cheaterów"bla bla i tam płacze to mu też pocisnąłem od najgorszych i dostałem bana bo typ mysli ze placi na serwer $ to moze wszystko walic ten serwer w du**e mam też tego unbana bo nawet bym go nie dostał bo to pewnie dupoliz administracji elo toksyczni ludzie
elo elo 350 Napisano 7 Maja 2019 #556962 Napisano 7 Maja 2019 Po 1, to nawet nie raczyłeś się dostosować do wzoru, a po 2, to takie obelgi w stronę administracji są nagradzane, ale z jednym masz rację. UB nie otrzymasz A co do słów admina, to dowodów nie ma, więc można to jedynie wyciągnąć z logów, demek, ssów graczy, lecz NIC nie podałeś.
elo elo 350 Napisano 7 Maja 2019 #556963 Napisano 7 Maja 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
7 Maj
3
Najaktywniejsi w tym temacie
elo elo 350 2 posts
vw1 1 post
Popularne Dni
7 Maj 2019