vw1 Napisano 7 Maja 2019 #556955 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: wielkie h w d administratorowi bionizy napisałem cheaterowi żeby wyłączył wallhacka, nie chciałem go zgłaszać potem ten adm mówi do mnie "morda tam debilu zgłaszaj cheaterów"bla bla i tam płacze to mu też pocisnąłem od najgorszych i dostałem bana bo typ mysli ze placi na serwer $ to moze wszystko walic ten serwer w du**e mam też tego unbana bo nawet bym go nie dostał bo to pewnie dupoliz administracji elo toksyczni ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 7 Maja 2019 #556962 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Po 1, to nawet nie raczyłeś się dostosować do wzoru, a po 2, to takie obelgi w stronę administracji są nagradzane, ale z jednym masz rację. UB nie otrzymasz A co do słów admina, to dowodów nie ma, więc można to jedynie wyciągnąć z logów, demek, ssów graczy, lecz NIC nie podałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 7 Maja 2019 #556963 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi