nicolaus Napisano 16 Maja 2019 #557769 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Nick: NicolausWiek: 26Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina jakiś czas temu na jednym serwerze.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3, myślę że jeśli będzie trzeba to żaden problem się douczyć.Staż w CS-sie: jakieś 9 lat może więcejSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Czasami są na serwerze chwile gdy nie ma admina, w takich chwilach mógłbym ogarnąć afki, specty itp. Czas jaki dzienni e poświęcasz na CS-a: prawie codzienne, prócz weekendów Kontakt: Steam, mail, forumLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Nicolaus/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 16 Maja 2019 #557774 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Nick kojarzę, ale raczej słabo. Wiem tylko że ktoś od czasu do czasu na tym nicku gra. Nie słyszałem Cię, nie wiem jak z mikrofonem, słabo się udzielasz. GT - niby godziny są, ale słabo to widzę. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Maja 2019 #557776 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Ech.... wszystko było pięknie wyjaśnione w poprzednim podaniu, które złożyłeś w grudniu. Był warunek ale minęło pół roku a serwer dalej Twojego Steama nie widział. Do tego brak mikro i bardzo mało się udzielasz. Jedynym plusem jest aktywność ale to za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Maja 2019 #557777 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi