MaaSteer Napisano 22 Maja 2019 #558348 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Nick:Ma[ s ]teR Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na tym serwerze, uważam, że radziłem sobie całkiem nieźle i nie było ze mną problemów. Dodatkowo byłem na tej sieci w UBT Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 ( może i więcej, kwestia przypomnienia) Staż w CS-sie: z 6 lat napewno Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myśle, że kolejne ręce do pomocy sie przydadzą, więc dlatego pisze to podanie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Myśle, żę godzine albo dwie. Tyle czasu dziennie znajde Kontakt: steam/ts3/ facebook Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/MateR/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 23 Maja 2019 #558373 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Na TAK jesli faktyvcznie bys byl te 2 h. Ze wzgledu na to ,ze adminem juz byles , staz masz jakis , przypomnienie wiele nie wymaga , problemow raczej z Toba nie ma no i podpowiadasz gdy sie czegos ktos nie dopatrzy. Zawsze dodatkowa osoba do pomocy. O forum raczej martwic sie nie trzeba pozdrawiam MaaSteer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaY Napisano 23 Maja 2019 #558393 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Witam Wszystkich obserwujących temat. Ja jestem jak najbardziej na TAK ! @MaaSteer był już kiedyś adminem z tego co dobrze pamiętam i świetnie sobie dawał radę , a jak wiadome to adminów ciągle potrzebuje serwer Pozdrawiam MaaSteer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groWW Napisano 23 Maja 2019 #558435 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Jestem na tak -steam -wiek -aktywny -doświadczenie (był już tu kiedyś adminem i zna serwer oraz jego graczy) -każda para rąk się przyda MaaSteer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 25 Maja 2019 #558512 Udostępnij Napisano 25 Maja 2019 Aaaa wracaj, niech stracę więcej się chyba nikt nie wypowie bo urlopy itp a i tak to tylko formalność Witamy ponownie! MaaSteer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 25 Maja 2019 #558513 Udostępnij Napisano 25 Maja 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi