Veno Napisano 24 Maja 2019 #558478 Napisano 24 Maja 2019 (edytowane) Twój nick podczas gry: shizeRGodzina, data zdarzenia: Niestety nie pamiętamMapa: Nie pamiętamSTEAM_ID / IP: VALVE_2 : 0 : 312698649 Uzasadnienie: Witam. Tutaj napisz coś od siebie dla was. A więc tak. Dzisiaj chciałem przeprosić oraz obiecać, że już takie coś się nie powtórzy. Wiem, że zrobiłem źle używwająć WallHacka i chciałem was przeprosić oraz zapytać czy moge dostać UnBana na serwerze Multi-Head 400lvl. Wtedy używałem bo chciałem nauczyć się grać jako tako. Ale już od tamtego czasu nie używam Tego syfu, ponieważ narobił mi dużo wirusów na komputerze. Przeprosiny i proźba _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : shizeR [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 312698649 ' [AMXBans] Your IP : ' 88.156.133.115 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Pozdrawiam Administracje Multi-Head Edytowane 24 Maja 2019 przez Veno
Kyou Napisano 24 Maja 2019 #558479 Napisano 24 Maja 2019 Dostałeś bana ponad 2 miesiące temu. Jeśli chcesz UB zapraszam do zrobienia 50 reklam, bądź wykupienia UB za zgodą wyższej administracji. Odwołanie odrzucam.
Kyou Napisano 24 Maja 2019 #558480 Napisano 24 Maja 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
24 Maj
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Kyou 2 posts
Veno 1 post
Popularne Dni
24 Maj 2019