fnx Napisano 12 Grudnia 2015 #365177 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Witam wszystkich! Mam na imię Konrad, 16 wiosen jest już za mną. Pochodzę z małej miejscowości oddalonej o ponad 20km od Olsztyna. W CS'a gram od dobrych prawie 7 lat, więc doświadczenie jest. Niestety ostatnio zaniedbałem tą piękną grę i nie grałem kilka miesięcy. Teraz może czym się interesuje, no trochę tego będzie, ale prawie wszystkie te rzeczy staram się wykonywać, próbować. Taka pasja, inne życie to "Street Workout"- Uliczny trening. Ćwiczy się na wszystkich możliwych rzeczach i nie jest do tego potrzebna sztanga czy hantle jak na siłowni - to całkiem inna rzecz. Daje to charakteru, odprężam się wtedy. Buduje się niezwykła tkanka mięśniowa, która pomaga nam wykonywać akrobacje takie jak flagi, pompki na jednej ręce i wszystko co można zrobić na drążku czy bez niego. Interesuję się piłką nożną - gram od najmłodszych lat, aktualnie gram w mały klubie, myślę, że kiedyś będę gdzieś dalej. Chodzę do liceum mundurowego - poszedłbym do sportowego, niestety był jeden mały problem... Interesuję się także muzyką - reggae oraz hip - hop. Możecie Mnie spotkać na DD2 + DM :3 5 i do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Grudnia 2015 #365187 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 czesc witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 12 Grudnia 2015 #365192 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 12 Grudnia 2015 #365197 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 13 Grudnia 2015 #365214 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Cześć, zapraszam na DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 13 Grudnia 2015 #365252 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Grudnia 2015 #365257 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Hello :search: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi