Fam Napisano 5 Czerwca 2019 #559332 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Witajcie wszyscy w ten piękny i słoneczny dzień, życzę wam wszystkiego dobrego. Miałem z wami piękne chwilę czasami wzloty, a czasami upadki, było mi fajnie grać na waszej sieci, jestem bardzo zadowolony z administracji jak i z UB TEAM za szybkie działanie nawet w godzinach wieczornych. Niestety dziś doznałem wielkiego szoku, jak i się dowiedziałem kto jest po mojej stronie, a kto fałszywy. Grałem sobie na serwerze FFA, najlepszy serwer w świecie cs`owych serwerów, piękna atmosfera, ale już nie będę się udzielać, ponieważ nie chcę psuć wam renomy, będę sobie czasami grał, ale nie za dużo :3 Dziękuje za wszystkie fajne dni Fam Żegnajcie :3 Edytowane 5 Czerwca 2019 przez Fam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 5 Czerwca 2019 #559335 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Szkoda, fajnie się Cię odbanowało kilka razy ;d Żegnaj :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi