Rank LE Smurf Napisano 8 Czerwca 2019 #559564 Napisano 8 Czerwca 2019 Twój nick podczas gry:AbraCadabra Godzina, data zdarzenia:08.06.2019 17:14 Mapa:de_inferno STEAM_ID / IP:STEAM_1:1:502349080 Uzasadnienie:2 raz pisze o unbanie na wszystkie serwery mam jeszcze jedno konto fiuteł xD casedrop.eu to jest mój main i gralem na tym koncie tez na serwerze 3 maps i jakos nie dostałem bana a admin PerV3rS dał mi bana za nic nawet nie dał demka Bo raz go zabilem bo słyszalem jak tupnął od strony tt spawn a na tym koncie fiuteł to chcialem sprawdzic czy na wszystkich serwerach mam bana czy nie dziekuje za zrozumienie
Kyou Napisano 8 Czerwca 2019 #559565 Napisano 8 Czerwca 2019 Ban poleciał po ip, przez co masz bana na serwerze na obu kontach i będziesz dostawał bana na każdym kolejnym, na którym wejdziesz z automatu przez konsolę. Trzeba było się od razu odwołać po pierwszym banie. W regulaminie napisane jest o tym, że jest zakaz wchodzenia na aktywnym banie. A nie znajomość regulaminu nie zwalnia cię z jego przestrzegania. Pisałem w poprzednim, napiszę i teraz. W celu UB zapraszam do zrobienia 100 reklam dla sieci, bądź wykupienia UB za zgodą wyższej administracji. Następne takie tematy będą leciały do kosza.
Kyou Napisano 8 Czerwca 2019 #559566 Napisano 8 Czerwca 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
8 Cze
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Kyou 2 posts
Rank LE Smurf 1 post
Popularne Dni
8 Cze 2019