MisieQxQ Napisano 9 Czerwca 2019 #559632 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Cześć mam na imię Szymon pochodzę z województwa Śląskiego gram na serwerze CS;GO #1 moje zainteresowania to sport, samochody lubię także trochę historię głównie Polską czyli przykładowo Druga wojna światowa PRL Husaria zabory bardziej wstecz się nie cofam jeśli chodzi o historię. Mam nadzieję że zostanę tutaj na o wiele dłużej ponieważ podoba mi się tutaj to i owo i chętnie bym pograł na innych serwerach stąd heh także myślę że to tyle w skrócie to co? widzimy się w grze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 9 Czerwca 2019 #559633 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 9 Czerwca 2019 #559635 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old Napisano 9 Czerwca 2019 #559636 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi