senor Napisano 17 Czerwca 2019 #560381 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): tapeta Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): http://prntscr.com/o30swt Kolorystyka: podobna jak na zdjeciu Rozmiar: 1920x1080 Napis: The generals are trying to make the battles lost on the battlefields won at least in their memoirs. Inne uwagi: Napis ma byc u gory tapety. W prawym dolnym rogu widac pasek z nazwa broni, wytrzymaloscia i amunicja, ukryjcie to jakos. Napis musi pasowac kolorystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 18 Czerwca 2019 #560455 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Czerwca 2019 #560469 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 (edytowane) @senor Proszę bardzo @senor dzisiaj mam mało pomysłów ale pomyślałem że taki na czarnym tle z elementami normalnego koloru powinno być nawet dobrze. @senor Chciałeś to masz Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 18 Czerwca 2019 Autor #560514 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 2 godziny temu, Antibiotik napisał: @senor dzisiaj mam mało pomysłów ale pomyślałem że taki na czarnym tle z elementami normalnego koloru powinno być nawet dobrze. bo wyglada to naprawde dobrze, tylko jak mozesz zmien rowniez te drzewa aby byly czarno biale, i mozna zamykac zleconko edit: tylko drzewa, zolnierzy i napis zostaw jak jest @Antibiotik git, mozna zamykac dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 18 Czerwca 2019 #560544 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi