Sykus Napisano 21 Czerwca 2019 #560807 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Siemanko Wariaty, mam problem a mianowicie, zakupiłem na Waszym serwerze klasy Premium "Shooter + Assasin" Wszystko zostało zrealizowane pomyślnie lecz niestety nie mam uprawnień by wejść na klasę "Assasin", robiłem reconnect czekałem aż zmieni się mapa, niestety nic nie pomaga podawałem hasło przy kupnie może go nie wpisałem żeby się zalogować, możliwe że wina stoi po Mojej stronie ale jeśli tak jest to prosiłbym o odpowiedz gdzie to hasło wpisać. Dla ułatwienia sprawy dołączam "ss'a" z potwierdzeniem zakupu :). Dziękuje za wyrozumiałość xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 21 Czerwca 2019 #560832 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Spróbuj w konsoli napisac setinfo _pw "haslo jakie podales" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sykus Napisano 21 Czerwca 2019 Autor #560855 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Niestety nic to nie daje w dalszym ciągu "Nie mam uprawnien" Może po prostu coś że strony skryptu który nadaje Premium, Nie mam pojęcia lecz temat jest rozwiązywany. Dziękuję za pomoc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 22 Czerwca 2019 #560889 Weteran MH Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi