PodajeHazloOkon Napisano 25 Czerwca 2019 #561254 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Nick:PodajeHazloOkon Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilkukrotnie i to na tej serwerowni Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 trochę przypomnienia potrzeba Staż w CS-sie: 9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Zawsze przydadzą się dodatkowe ręce do pomocy, często kiedy jestem na serwerze akurat nie ma admina. A jak również wiadomo zaczął się okres wakacyjny i każdy może mieć trochę mniej lub więcej czasu, więc trzeba tą pustkę, możliwie jak najlepiej zapełnić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2 godzinki czasami więcej czasami mniej, zależnie jak czas pozwala Kontakt: Steam, forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/PodajeHazloOkon/80.72.43.106:27022/ Wiem, że nie minęło za dużo czasu od kiedy znowu zacząłem grać, ale mimo wszystko pomoc się przyda. Pozdrawiam i dziękuję za każdą wypowiedź elo elo 350 i RYBSON dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 25 Czerwca 2019 #561256 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Na tak; +wiek, + amx, + mala liczba adminów + GT, nie jest tak źle :p + kulturę trzyma +Miał na sieci admina, nawet chyba bana od niego wyłapałem Znam Cię dooosyć długo, ze 2 lata może, więc Ci ufam, a jak komuś ufam, to niech wie, że go lubię Pozderki :3 PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 25 Czerwca 2019 #561258 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Jestem na TAK + dobra mordka + Ogarnia + wiek + amx + Miał admina Powodzonka PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2019 #561264 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Na tak. Bardzo dobry na to stanowisko. Miałem przyjemność z nim współpracować przez dłuższy czas i jestem pewien, że da sobie rade. O znajomości regulaminu nie wspomnę. Dodatkowo Gt i wiek Powodzenia PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 25 Czerwca 2019 #561265 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Jak najbardziej Tak. Współpracowaliśmy przez jakiś czas, nie było źle poza jakimiś tam wpadkami z aktywnością, ale ogólnie chłop ogarnięty. Nic tylko brać PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 25 Czerwca 2019 #561268 Weteran MH Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi