Maxi King Napisano 7 Kwietnia 2016 #420838 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 1. Nick z TS: Maxi King 2. Ranga: Poglądacz / przyjaciel sieci 3. Uzasadnienie prośby: spędzam sporo czasu na ts bo na serwerownie jestem od bardzo dawna znam większość "czerwonych" i czasem byłoby miło zobaczyć czy są na kanale i wpaść pogadać bo z aktualnymi rangami nie widzę ich, a nie będę specjalnie komuś pisał na steam czy wbije pogadać. nie jestem upierdliwy i natrętny więc ranga nikomu nie zaszkodzi. 4. Unique ID : Xjwpc3cvQk1MdC4LLPxgN/z2xA4= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 7 Kwietnia 2016 #420840 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Ranga "podglądacz" jest nadawana tylko przez @ dla specjalnych osób, które po nadaniu tej rangi mają uprawnienia do wchodzenia na kanały "wyższych". Jeżeli chodzi o "przyjaciela sieci" to musisz napisać do kogoś z czerwonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 7 Kwietnia 2016 #420844 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 na sieci jesteś niemal od samego początku, wiec myślę ze range przyjaciel sieci powinieneś dostać jako osoba która zna administracje MH od samego początku. Podeśle temat do osób uprawnionych do nadawania tej rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 7 Kwietnia 2016 #420905 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Proszę o nadanie rang koledze, to doskonały grafik i przyjaciel sieci. Może zaprezentuje Wam Swoje dzieło o tytule "węgorz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Kwietnia 2016 #421044 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 rangi zostają dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Kwietnia 2016 #421045 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj Graczu. Twoja prośba o rangę na Team Speak została rozpatrzona pozytywnie. Jeśli po wejściu na TS jednak jej nie będzie, skontaktuj się z Moderatorem bądź H@. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi