MMarcelGS Napisano 11 Lipca 2019 #562481 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Zakupiłem klase premium śmierć na 1 dzień po zakupieniu wyskoczyło mi co mam wpisać w konsoli. Wpisując to i wybierając klase piszę że nie posiadam tej klasy premium że jej nie zkupiłem. Mogę wysłać ss że ją kupiłem i powinienem ją posiadać ale nie posiadam. Mój nick MarcelGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 11 Lipca 2019 #562485 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 A poczekałeś na zmianę mapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipca 2019 #562486 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Po zmianie mapy powinno wszystko działać, jeśli oczywiście poprawnie wpisałeś komendę na hasło w konsolę. W przeciwnym razie jeśli nadal nie będzie działać pisz na pv do @LOLSON @aquax lub @SadoS, na pewno Ci pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipca 2019 #562487 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi