Dr4GoN Napisano 17 Lipca 2019 #562906 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Dr4GoN Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem już Admina na innych serwerach i znam amx i regulamin panujący na serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: Gram w Cs'a już 6 lat Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty: kiedy jestem na serwerze rzadko widuje adminów a zdarza się że dużo osób gra na wh bądź aimie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-8 h Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/dr4gon121/ Edytowane 18 Lipca 2019 przez Dr4GoN zmiana wzoru podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 19 Lipca 2019 #563051 Weteran MH Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Wykupiłeś ub ale myślę że na podanie trochę za szybko. Na tą chwilę odrzucam wykaż się czymś i pokaż, że ci zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 19 Lipca 2019 #563052 Weteran MH Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi