F.I.G.H.T.E.R. Napisano 12 Grudnia 2015 #254652 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Witam jak już wspomniałem mam problem z uruchomieniem cs'a ,a dokładniej gdy uruchamiam cs'a przez steam otwiera mi się okno cs'a i ma przyciete boki ,a następnie po upływie 1 sekundy robi się czarne tło i wyskakuje "Program Half-life Launcher przestał działać." Już nie mam pomysłów co robić dalej . Próbowałem już odinstalować steam ,zmienić zgodność systemu ,lecz to nie pomagało i proszę Was o pomoc. Z góry dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Grudnia 2015 #367600 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Grudnia 2015 #367601 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi