Dr4GoN Napisano 23 Lipca 2019 #563407 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Nick: Dr4GoNWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem już Admina na innych serwerach i znam amx i regulamin panujący na serwerzeZnajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10Staż w CS-sie: Gram w Cs'a już 6 latSteam / NonSteam: Non Steam / Posiadam też steama ale nie mam na nim Cs'a Dlaczego Ty: kiedy jestem na serwerze rzadko widuje adminów a zdarza się że dużo osób gra na wh bądź aimie przeważnie to jest aim i bardzo psuje grę i przez to ludzie odchodząCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-8 h Kontakt : Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/dr4gon121/ Gram już na tym serwerze kilka miesięcy i znam go dobrze ale myślę że brakuję Adminów na serwerze bo widuje tylko 2 i to rzadko jedynym adminem który gra na serwerze jest Darknes Jeżeli potrzebujecie Admina jestem chętny. elo elo 350 i D.a.r.k.n.e.s.s dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 8 Sierpnia 2019 #565061 Weteran MH Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi