Bartolinciu Napisano 12 Grudnia 2015 #272567 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Nick: Bartolinciu Wiek:14 lat Doświadczenie (w byciu adminem):żadne (ale musi być ten pierwszy raz) Znajomość AMXX (W skali 1-10):1 (ale się nauczę) Staż w CS-sie: 6 misięcy Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty:Ponieważ rano jest dużo cziterów i nie ma admina, a ja często gram rano. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy o której mam do szkoły (4-7 godzin) Kontakt:skype, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 12 Grudnia 2015 #268783 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Na admina jest wymagany steam,fajnie by było gdybyś to wreszcie zapamiętał. Oprócz tego nie znam Cię.Nawet jak grałem rano to nie widziałem a jeśli grałeś wtedy co ja to cisza z twojej strony,0zgloszen na [email protected] moje nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 12 Grudnia 2015 #256421 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Brak steama od razu Cię dyskalifikuję. Masz moje nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Variat Napisano 12 Grudnia 2015 #256426 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Osobiście również Cię nie widziałem, co dziwne bo już większość znam. Brak steam. Póki co na nie. A co do podania to takie na kolanie napisane jak dla mnie. Gdzie link do GT ? Nie przygotowałeś się zbytnio do tego podania... Grasz rano ? Osobiście grałem do 4 rano, a wbiłem o 9 i jakoś cisza.. Ehh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 12 Grudnia 2015 #254296 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Na NIE BRAK STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Grudnia 2015 #364630 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi