Skocz do zawartości

Skarga na gracza

DymSooN

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: 29.07.2019 około godziny 21
Nick gracza: matrovsky jego steam id: STEAM_1:1:187527276
Dowody: Demko: http://o22a.gotv.pro/srv55537/auto-20190729-2031-de_mirage.dem.zip Około godziny 21 jak pisałem. Reszta działa się akcji działa się na 2 mapie tu link: http://o22a.gotv.pro/srv55537/auto-20190729-2106-de_mirage.dem.zip
Świadkowie: Admin bachuj bo on go zna i mówił że on jest właśnie toxic, i Seban ma taki nick on to potwierdzi.

"Zrobiłem tu lukę żeby się nie mieniło w oczach od długiego tekstu":D 

Uzasadnienie: No to tak grałem na serwerze only mirage i po zabiciu matrovskiego z kosy zaczą wtedy pisać że jestem "atencyjny" bo go z kosy zabiłem napisałem mu coś w stylu żeby przestał płakać to pisał że jestem "atencyjną kurw*" po rundzie lub 2 przeniosło go do mnie do teamu coś się odezwał to gadałem z jakimś ziomkiem że nieźle typ mnie wyzywa od "ku**w" i ma z 13 lat (mówiłem stwierdzając po głosie) I wtedy zaczeło się wyzywanie przez mikro znaczy on mnie wyzywał ja się śmiałem bo starałem się go nie wyzywać ale wkońcu nerwy mi puściły jak mnie obrażał (zresztą kto obejrzy demko zrozumie) Po kilku rundach nie wyzywaliśmy się ale powiedziałem mu żeby przestał nadużywać mikro bo nie ma mutacji i mu  mikro buczy to zaczą się do mnie pluć że w du**e to ma bo nie mam admina itd powiedziałem że mogę napisać po admina mówił że ma w to wyjebane itp. Bo kilku rundach napisałem bo admina Bachuja, przyszedł zwrócił uwagę matrovskiemu czy by bana nie chciał dostać napisał że może dostać ma w to wyjebane bo i tak idzie mma grać lecz po chwili zaczą się tłumaczyć że on mnie nie wyzywał zwalał na mnie że ja zacząłem go wyzywać. Zaznaczam że od bana uciekł, dlatego napisałem skargę.

Warto zaznaczyć że Admin Kacpi był przy tej sytuacji ale lecz nie reagował bo matrovski to jego znajomy :) 

Edytowane przez DymSooN

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...