wojtes Napisano 5 Sierpnia 2019 #564709 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Nick:wojtes Wiek:20 Doświadczenie (da się nauczyć) Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie:10 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty:Jak widzę łamanie regulaminu przez graczy serwera to aż nie wiem co ze sobą zrobić a akurat o tej porze nie ma żadnego admina. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:dam radę. Kontakt:forum/steam Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/wojtes/80.72.40.110:27027/ MARCIN3K i Zi3lony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 5 Sierpnia 2019 #564711 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 NIE +WIEK -DOŚWIADCZENIE - "Jak widzę łamanie regulaminu przez graczy serwera to aż nie wiem co ze sobą zrobić a akurat o tej porze nie ma żadnego admina." = Nie chciało Ci się nic od Siebie napisać? Musiałeś ode mnie kopiować? -GT twoje GT xd Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 5 Sierpnia 2019 #564719 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Nie - wielki minus GT - kopia podania Marcina - doświadczenie + wiek A możesz nam wyjasnić jakim cudem w poprzednim podaniu wpisałeś AMX na 2 a tera na 6 ?? wcześniejsze podanie to kopia mojego a teraz Marcina ... Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Zielona 9412 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Sierpnia 2019 #564825 Administrator Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi