good- Napisano 5 Sierpnia 2019 #564713 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Twój nick podczas gry: movment szwecja Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: weestwood STEAM_ID / IP: 'STEAM_0:0:2084446 Uzasadnienie: Gram i ban nic nie poradzi ze 240hz monitor 400fps i hedy joolz dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 5 Sierpnia 2019 #564718 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) @Carmelq Zapraszam z dowodami na winę gracza 24h. // @Carmelq Ty masz rozpisać demko to twój obowiązek (Podaj demko oraz podejrzane według Ciebie czasy) Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Marcineeek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmelq Napisano 5 Sierpnia 2019 #564743 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 On mi już wcześniej troche smierdział bo może i 240hz i 400fps ale hedów troche za dużo było Zgłoszenie dostałem na steam od nie byle bachora co płacze że każdy kto go zabije ma cheaty a na rozgrzewce niby celował ale i tak troche skakało ale może to była wina mojego sprzętu Z mojego punktu widzenia to wyglądało jak aim a i tak przyglądałem ci sie wcześniej i śmierdziałeś mocno jakimiś cheatami Szczególnie mnie przekonała ta rozgrzewka i przypadkowe na niej headshoty Jeżeli się pomyliłem to przepraszam i przyjme konsekwencje niesłusznego bana ale cóż takie życie czasem najlepsi popełniają błędy ( nie nazywam sie najlepszym ) MARCIN3K, Max i klqs dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 5 Sierpnia 2019 #564749 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 @Carmelq brak dowodów wskazuje na twoją winę, otrzymujesz ostrzeżenie w dziale admina. Gracz otrzymuje UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 5 Sierpnia 2019 #564750 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2019 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi