peks Napisano 7 Sierpnia 2019 #564897 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Dzień dobry , chciałbym podsunąć pomysł zabezpieczenia serwera, w następujący sposób. Zainstalowanie cheat detector, który automatycznie banuje gracz, gdy posiada WH czyli, otwarty open32dll. Minusem tego jest, iż nie wykrywa 70% cheatów spersonalizowanych pod AIM'a, lecz aima wykryjemy po sposobie strzelania. Uważam iż, jest to niezbędnik w tego typu serwerze Counter-Strike'a. Pozdrawiam MARCIN3K i Zi3lony dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 7 Sierpnia 2019 #564909 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja tam jestem za Ale będzie mniej roboty XD // EDIT przydałby się też AC podobny do serwera @~Czarna~'ej DD2, który blokuje wszystkie cheaty typu .dll np. hpp @aquax @klqs Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Marcineeek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 10 Sierpnia 2019 #565287 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Oczywiście że jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Sierpnia 2019 #566120 Administrator Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Na cod modach to nie przejdzie. Będzie banowało 50% osób którzy są czyści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Sierpnia 2019 #566121 Administrator Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi