good- Napisano 7 Sierpnia 2019 #564947 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Twój nick podczas gry: movment Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: overpass STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Admin jest jakis dziwny zamiast pierw sprawdzic czy mam AB to typek jakis noname mu mowi i ban xD beka admin brawo [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'AB' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2084446' [AMXBans] Twoje IP: 'UKRYTE [AMXBans] =============================================== joolz dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyToJa Napisano 7 Sierpnia 2019 #564951 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Temat powinien zostać zamknięty masz Aktywnego bana dziękuję dobranoc a i jeszcze chyba mam multi konto na forum za to też ban Polecam opanować się trochę hipokryto http://mhpoch.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=1416 link do jego ban. Ps. Proszę o nie dawanie notatki do mojego tematu bo mam świadomość ,że nie powinienem się tu wypowiadać ,ale to jest śmiech na sali. Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez MlodyToJa M4lik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4lik Napisano 7 Sierpnia 2019 #564954 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 @good- jak wszedłeś na serwer miałeś ciągle aktywnego bana i dlatego dostałeś AB proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 7 Sierpnia 2019 #564955 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Kolego tutaj ci podsyłam temat. Zapraszam wejść w bansa i zobaczyć swoje STEAM_ID oraz nick Powinno wystarczyć. Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez No Pr0blem MlodyToJa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 7 Sierpnia 2019 #564956 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi