MlodyToJa Napisano 11 Sierpnia 2019 #565419 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Nick: MlodyToJa Wiek: 19 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:457112811 CS 1.6/CS:GO: cs 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: To zależy ido której godziny jestem w szkole w dni robocze, czasem godzinkę, dwie.W weekendy trzy, cztery godzinki nawet , albo i więcej. Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Jeszcze nie ,ale jest blisko Coś o sobie: Młody chłopak mający zainteresowania w kierunku informatycznym.Myślę ,że tyle wystarczy. Doświadczenie: Posiadam takowe ,byłem i jestem adminem. Dlaczego Ty: Ja ,ponieważ widziałem ,że zachęcacie i szukacie kogoś do UBT ,i myślę , że mogę się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 11 Sierpnia 2019 #565420 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Witaj. Twoja aktywność na forum jest bardzo niska oraz nie spełniasz wymagań co do dwumiesięczego stażu na forum. Zapraszam do złożenia podania po poprawienii czasu online oraz stażu na forum pozdrawiam Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez No Pr0blem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 11 Sierpnia 2019 #565421 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi