samochod Napisano 12 Sierpnia 2019 #565635 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam serdecznie w ten piękny poniedziałkowy wieczór, w dniu dzisiejszym chciałbym napisać pochwałę na najlepszego admina ts3 - @Baniatowaty Najlepszy admin jakiego kiedykolwiek widziałem z kolega Gościu Twój głoś nas tak onieśmielił, że dalej mamy ciarki na plecach, Twoja wyrozumiałość jest taka super, że chyba wpierdziele na to forum z 50zł. Tutaj krótki wierszyk dla Ciebie mów do mnie proszę twój głos zatrzymywany po drodze pomimo licznych przeszkód i przeciwności rozpycha się w zagęszczonym tłumie aby dotrzeć do mnie ze zdwojoną siłą uderza jak grom błyskawicy paraliżując dociera do wnętrza dźwięczy w uszach w uwielbieniu doprowadzając serce do wrzenia mów do mnie twój głos to ukojenie tęsknoty ulga dla wytężonych uszu spokój dla strapionej duszy wypełnia moją pustkę bezlitosną ciszę zamienia w ton rozbrzmiewa jak cudowna muzyka mów do mnie proszę uszy pragną twojego głosu kilka twoich słów to jak balsam to skrócenie bezsensownej samotności kolejna porcja umniejszenia tęsknoty przerwana cisza to spokój duszy więc mów do mnie nie zamykaj ust i pozwól uszom słyszeć twój głos upragniony mów do mnie proszę Staraliśmy się, aby wierszyk był ładny i na temat Pozdrowienia dla najlepszego moda pod słońcem Myślimy ze kiedyś pozwolisz nam jeszcze stworzyć kanał z poważaniem - samochod i gruz Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez samochod Baniatowaty i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 12 Sierpnia 2019 #565638 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Wzruszyłem się 1 godzinę temu, samochod napisał: Myślimy ze kiedyś pozwolisz nam jeszcze stworzyć kanał Kiedy nadejdzie ten dzień (obstawiam, że będzie to 19.08, bo nie zmienicie daty) to oczywiście, że wam zrobię. samochod dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 13 Sierpnia 2019 #565757 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi