Inmate* Napisano 12 Sierpnia 2019 #565639 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: Inmate* Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem administratora, moderatora forum i serwera. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 - Zapoznałem się ze skalą umiejętności. Staż w CS-sie: Od 2011 roku tak jak kupiłem steam'a, jakiś czas przerwy i właśnie wróciłem na ten oto serwer, wdrażam się z powrotem Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram na waszym serwerze chwile czasu i mam zamiar zostać jak najdłużej. Myślę, że skoro jestem to przyda się tam pomocna ręka w postaci dodatkowego administratora serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od możliwości, lecz 9-12 godzin tygodniowo jestem w stanie spędzić, nie zawsze bo wiadomo mam też swoje życie. Kontakt: Można napisać na Steam - jestem codziennie. Link do GameTracker'a: Inmate* Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Inmate* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 12 Sierpnia 2019 #565640 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Jestem na Nie + czytelne podanie jedno z lepszych ostatnio. + amx. + wiek. + steam. + doświadczenie. - ale wielki twoje gt jak je poprawisz będę na tak. @SadoS Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez Zielona 9412 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 13 Sierpnia 2019 #565642 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) NIE -GT ( grasz bardzo rzadko raz, dwa razy może 3 w tygodniu ) +steam +/- doświadczenie +amx PS. podanie na admina - minimum 30h spędzonych na serwerze Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez Marcineeek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inmate* Napisano 13 Sierpnia 2019 Autor #565650 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Z tego co widzę to 30 godzin przegranych jest już nie istotne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Sierpnia 2019 #566038 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Popraw aktywność i zapraszam ponownie za dwa tygodnie. Zi3lony i MARCIN3K dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Sierpnia 2019 #566039 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi