samochod Napisano 14 Sierpnia 2019 #565884 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam serdecznie ja od elo elo, tak jak w nazwie tworzymy wierszyki na temat danej osoby, wiec no ja zaczne @elo elo 350 ( tutaj wierszyki z bomby ) Witaj mój kolego, elo elo Chciałbym kanał na teamspeaku, ale robie siku Dziś fajny kanał na ts poznałem Od razu go za oznakowałem. Pierwszą rozmowe z adminem miałem I kolejne pochwały pisałem. Fajniejszego kanału na ts w tym świecie, Na pewno nie znajdziecie Z rana samego przesyłam buziaczka słodkiego dla Baniatowatego i rozkosznego, i namiętnego, i bardzo wyjątkowego. Rozkoszuj się nim przez cały dzień, niech na Twój uśmiech nie pada żaden cień. Uśmiechaj się od ucha do ucha, a Pan elo Ci jeszcze nachucha Słoneczko niech świeci jasno na niebie, takie cieplutkie tylko dla Ciebie. ( tutaj wierszyk specjalnie dla @elo elo 350 ) Elo elo, mój najdroższy Masz piękny głos i duże oczy graliśmy w cs'a i mnie zabijałeś, teraz rymowankę dostaniesz. nie wiem w sumie po co to robie, elo mnie zmusił powiedział trzeci, że jest królem sieci ( trzeci - @elo elo 350 ) Teraz siedzę i wierszyki pisze, a elo fraguje na codzie 400 i ma juz lipe nie wiem jak to się stało, że elo mnie zainspirowałeś chciałbym z nim być kolegą, ale on mnie zdradzi i pójdzie do Baniatowatego ! Pozdrawiam serdecznie samochod i gruz - królowie teamspeaka !!!!! (walić KAPPRO) @elo elo 350 dla Ciebie wszystko szefie Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez samochod elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 14 Sierpnia 2019 #565885 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Ja piernicze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dobra kocham Cię XD :** samochod dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi